A Harmatosvölgy lakópark Maroshegyen, Székesfehérvár legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol építési telkeket és készházakat is értékesítünk, valamit vállalkozások feljesztésére is alkalmas területeket alakítunk ki.

A helyszín kiválasztásában jelentős szerepet játszottak a terület természeti értékei; a pentellei erdő közvetlen közelsége, az ősfás környezet, a napfény, valamint hogy a területen nem érződik a más lakóparkok esetén megfigyelhető kopárság, steril, fák nélküli, makett környezet, mely sokszor hosszú évek eltelte után válik csak barátságos, fás, emberi lakható környezetté.

A telekalakításkor emberléptékű terekben gondolkodtunk, az egyes építési telkek felosztásakor törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálhassa itt saját és családja nyugalmát, valamint hogy kellemes, otthonos légkört teremthessen. Külön kiemeljük zsákutcás kialakítású telkeinket, ahol lehetőség van nagyobb baráti társaságok, családok vagy akár az elszigeteltségre, intimitására vágyók számára, zárt, mini-lakópark kialakítására.